Oj så det kan gå...

Vi har tappat sömnmönstret och har haft ett par riktigt tuffa veckor, med mycket orolig och väldigt lite sömn.
Liten har sovit 5-6 timmar per natt och kanske 2 timmar totalt på dagen. I snitt ska en bebis i hennes ålder 3-4 månader sova 15-16 timmar per dygn och ca 10 av dem på natten.

Nu är jag mest glad över att det snart är julledigt och vi kan ta det som det kommer...

Det retligaste av allt är att när liten har haft en rasslig natt och ev sover en liten längre stund på dagen då kan inte jag komma till ro och sova ikapp (övertrött).

God Jul & Gott Nytt År från zombien

Cirkus i stan... eller

Ja, det var det här med cirkusen, jag har en förmåga att få det lite rörigt omkring mig, dels för att jag har insett att det är sådan jag är och dels för att livet ser ut som det gör.

Tvättberget når mig till fotknölarna, sa jag att vi använder tygblöjor?? - ja det är ett helt eget inlägg. (tvätten är oftast ren, men inte ihop vikt) och det är grusigt på golvet, eftersom det inte har kommit någon snö så drar vi med oss grus utifrån, och eftersom huset inte är helt färdigt, så går det ännu inte att gå in och ut genom vanliga entrédörren utan alla ska in och ut genom groventrén, där jag har tvättstuga och även barnvagnen stående - sa jag att det är en yta på ca 3 x 2 meter! Jag gillar min tvättstuga, jag har planerat den - det var ju bara det att jag trodde att "vanligt folk" skulle gå in och ut genom entrédörren på övervåningen. Vi har ingen ringklocka heller så när vi får besök så står de och bankar för fullt och jag hör inget för jag är på övervåningen, så då ringer de på telefonen (och den ligger ju aldrig där den ska vara så då får jag springa och leta efter den) resultatet är att "vår utökade familj" går in med egen nyckel, och kan alltså dyka upp som gubben i lådan utan förvarning. Där står jag i pyjamas med barnet på ena armen och bröstet hängades utanför eftersom vi råkade vara mitt i en ammning. Jag försöker gilla läget och tänka att det är övergående, men ibland pyser jag över lite...

Nu var kafferasten över liten vill ha mat - trevlig fredag allesammans!

mamma-wannabe - ?!?!

Ja, vad gör jag åt signaturen?

Några förslag?

RSS 2.0