Vaccination 3 månader

Nu har vi klarat av 3-månaders vaccinationen.
Hon grät lite vid första sticket, och ytterligare ett snäpp uppåt på gråt & skrik-skalan vid andra sticket, men lugnade ner sig relativt snabbt. Belöningen blev lite ammning och mammamys i väntrummet innan vi åkte hem. Hemma plockade vi fram en ny leksak.

Vi märkte av vaccinationen genom att vår annars ganska nöjda dotter var tröttare och slöare, sov mycket och när hon väl var vaken så var hon i behov av mycket mer närhet än annars. Inga utslag på låren eller andra synliga effekter av sprutorna. Hon fick 1 alvedon vid två tillfällen, ca 1½ timme efter att vi kommit hem, då hon gnällde på ett sätt hon  inte brukar, sedan 1 alvedon till vid kvällsammningen så att hon skulle somna in lugnt inför natten. Vi höll oss hemma och tog det lugnt i 2 dagar och nu verkar hon ha piggnat till.

Över lag en positiv erfarenhet, trodde det skulle bli mycket jobbigare.

Kram på er!

tummen

ja, idag är hon 3 månader, och igår hittade hon tummen :)

som jag har trugat med napp... och div snuttefiltar och mjukdjur, för att inte känna mig som värdens största tutte, hon ammar och äter sig mätt relativt snabbt och sedan vill hon ligga och snutta på bröstet, det är hur mysigt som helst, när man inte ska iväg någonstans eller har en tid att passa.


tiden går

oj, oj
3 månader imorgon
ja tiden går fort när man har roligt :)

Livet har ändrats så totalt och så självklart att det är svårt att beskriva med ord.

Ser i statistiken att ni inte har gett upp alldeles utan att ni tittar in här ibland.

Funderar som många andra på vilken riktning bloggen ska ta, nu när miraklet är här.

Vad vill ni läsa om?

RSS 2.0