Stora rörelser

Långa perioder ligger bebisen stilla och tar det lugnt.
Sedan kommer ett par perioder varje dag när det är stora kraftiga rörelser - det är nästan så jag fattar hur obekvämt det är där inne ;)

Hur mycket grejer behöver man i BB-väskan?

Har kollat runt på lite olika listor - men vad säger ni som passerat förlossningen - VAD hade ni nytta av?!


Kram kram

Kommentarer
Postat av: nellie

mjukiskläder, vi blev ju kvar längre än beräknat och hade absolut ingen lust att åka hem och fylla på med andra kläder. Så lägg in en extra väska i bagageluckan på bilen om ni skulle bli kvar längre så behöver ni bara gå till bilen... :)

mineralvatten. var allt jag kunde tänka på, och det var svindyrt att köpa på pressbyrån. Ta med stora mineralvatten om du gillar det förstås. och många. Jag menar, vad kan hända, de kan bli liggande i kylen ett tag när man kommer hem... jag hade definitivt laddat med mycket mineralvatten om jag fick packa om.

laddare till mobilen, glöm inte! ;)kramar

2011-07-31 @ 09:34:01
URL: http://arneshemliga.blogspot.com
Postat av: Theasmamma

Kamera, mobil+laddare, kläder till dig, kläder till bebisen, godis, dricka, tidning eller bok, bindor, tandborste+tandkräm, duschgrejor, jag hade också med lite choklad och dricka :) Kan inte direkt komma på något som jag saknade, det enda skulle vara mer kläder till bebisen eftersom hon kissade igenom mycket i början!

2011-08-01 @ 10:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0